Expired: Win Kaarten Voor De Fashion & Beauty VIP Event in Amsterdam

DEZE ACTIE IS VOORBIJ, DE WINNAARS ZIJN GEMAILD.

We mogen 12 kaarten weggeven (6×2) VIP uitnodigingen geven aan onze trouwe lezers!!

Waarneer:Op 6, 7 en 8 november vindt dit jaar voor het eerst het Fashion & Beauty VIP Event 
Waar:In Amsterdam
Wat:Een personal shopper staat voor je klaar met onder meer persoonlijk stylingadvies, de laatste fashiontrends passeren de revue, je kunt met kortingen van 50% op A-merken shoppen.
Dames er is meer want je  gaat naar huis met een goedgevulde goodie bag ter waarde van € 50,- , samengesteld door Goodiebaggirl.
Tijden:Van 10.00 – 14.00 uur of van 16.00 – 20.00 uur.

Touchup Visagie en Touchup Haarstyling
Naast de ontvangst met koffie of thee met wat lekkers staat er ook een lunch of mini diner met een glas bubbels op het menu. Tijdens deze shopping experience kun je kiezen uit twee leuke activiteiten: Touchup Visagie en de Touchup Haarstyling, die Guerlain en Biosilk verzorgen in samenwerking met Douglas. De Touchup Visagie en Haarstyling duren beide 10 minuten. Vergeet ook niet om je Douglas card mee te nemen voor extra korting.

Locatie en toegangskaarten
Het Fashion & Beauty VIP Event vindt plaats in een modecentrum aan de Keienbergweg 83 ,1101 GE in Amsterdam Parkeren is gratis.

Hoe maak jij kans op twee toegangskaarten voor dit unieke VIP Fashion & Beauty Event inAmsterdam?
Schrijf onder dit artikel een berichtje waarin jij aangeeft waarom juist jij niet mag ontbreken tijdens dit unieke Fashion & Beauty Event.
De gelukkige winnaars zullen op Maandag 4 November 2013 een email van ons ontvangen met daarin alle informatie die nodig is.

 

Monica
Monica

Stylist / Model Scout / Blogger (Editor in Chief) / PR / Events Planner / and Proud Mother, Wife and Lover of Life. Also follows the developments in international fashion trends closely as well as keeping an eye on the webshops for the latest fashion news.

10 Comments
 1. Ik wil dit zo graag winnen! Ik heb een hele lastige tijd doorstaan.. want mijn vader was plotseling overleden en dat was een klap in mijn gezicht. Ik heb een hele moeilijke tijd doorstaan en mijn moeder ook we hebben voor heel lang niet echt leuke dingen gedaan. Dus ik hoopte dat ik de vip kaarten kan winnen. Het zou echt leuk zijn als we na een lange tijd weer iets leuk konden doen.

 2. Wat een gave actie!
  Samen met een vriendin zijn we het afgelopen half jaar 10 kilo afgevallen en nu zijn we op zoek naar een nieuwe passende look, zou heel leuk zijn als ik win, zodat ik haar op deze manier kan verrassen!
  Liefs,
  Eva

 3. Mijn moeder is vandaag 50 jaar geworden en ik wilde haar heel graag meenemen naar dit evenement omdat we allebei heel erg gek zijn op kleding en make-up, maar het soms best lastig vinden om iets te kopen wat bij je figuur en stijl past. Helaas zijn de kaarten uitverkocht dus kunnen we geen kaartjes meer winnen, hopelijk kan ik door deze actie mijn moeder toch nog blijmaken om naar dit event te gaan!
  Groetjes een fashionista!

 4. Ik wil deze vip kaartjes zo graag winnen! Het lijkt me super om advies te krijgen van een styliste en om makeup advies te krijgen, ik ben vorig jaar geslaagd en ik ben zo trots ! Het zou zo leuk zijn als ik dit mocht winnen.

 5. heyy, ik kan me niet echt goed kleden, het zou echt fantastisch zijn als iemand die verstand heeft van mode mij zou willen helpen ! Daarnaast lijkt het me harstikke leuk om de vip kaartjes te winnen! Groetjes Leeha

 6. Wat leuk! Ik ben zelf al jaren werkzaam in de mode, maar ik ben van mening dat je op dit gebied nooit uitgeleerd en gepraat bent. Alhoewel wij onze eigen collecties inkopen, heb ik nog nooit advies gehad van een styliste. Daarom ben ik ook zo benieuwd wat haar visie is over de best passende stukken in een outfit die precies op jou is afgestemd! Op het gebied van beauty ben ik een leek, dus kom maar op met de concealers, CC en bb creams;)

 7. Hoi,
  Ik ben graag fashionable gekleed tijdens mijn werk als makelaar. Kom op, ik ben een vrouw, jong met ambitie maar ik wil er niet uitzien als een stijve makelaar dus ik combineer zeker fashion in mijn dagelijkse werkzaamheden en ik lees en hoor er graag veel over vandaar dat een Fashion en Beauty Event zeker iets is waar ik graag bij ben 😉
  Ik hoop een paar kaartjes te winnen, super top!
  Groetjes Esther

 8. Ik zou dolgraag de vip kaarten willen winnen ! Omdat ik ben helemaal gek op fashion,het is mijn passie ik hou ervan om lekker kleren en sieraden met elkaar te combineren, en ik ben ook een beautyfan maar daar weet ik nog niet zoveel van af, het zou echt superleuk zijn als ik word uitgekozen ! Xxx

 9. Het lijkt me super om de VIP kaarten te winnen omdat ik het nog lastig vind m’n eigen stijl te vinden!
  Heb de afgelopen 3,5 jaar een rotperiode gehad waar ik nog steeds van aan het revalideren ben, het gaat de goede kant op, maar in die periode is beauty en fashion wel het laatste waar je je mee bezig houd!
  Het zou super zijn om advies en tips te krijgen van een personal stylist zodat ik straks niet alleen van binnen ook van buiten straal!

  Liefs,

Leave a Reply

Your email address will not be published.