Happy-day 11 december 2011 – @happpykidzz

Sorry, this blog post is in Dutch!

Beste By Styling Amsterdam lezers


Ik als geen ander weet dat het in deze tijd erg moeilijk is om rond te komen
Als je de vaste lasten hebt betaald blijft er vaak weinig leefgeld over
Een gezellig dagje uit met de kids is vaak niet mogelijk
 
Daarom wil Happy Kidzzz iets voor deze gezinnen organiseren..een Happy-Day Dit voor gezinnen die al een lange tijd niets leuks meer hebben gedaan. Happy Kidzzz wil een dag organiseren,waar men even alle zorgen kan vergeten.
Acting-Out heeft ons medegedeeld dat zij alle activiteiten  voor deze dag gratis ter beschikking stellen

Acting_Out ligt midden in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Informatie over Acting-Out kunt u vinden op http://www.acting-out.nl/index.html Wij hopen dat meerdere bedrijven volgen… b.v een bedrijf die wat cadeautjes ter beschikking stelt om uit te delen aan de kids…een bedrijf die ons kan ondersteunen bij de catering. Elke bijdrage is welkom… volg aub het goede voorbeeld van Acting-Out en geef deze gezinnen 

een onvergetelijke dag. Bedrijven kunnen zich aanmelden via onze site. De planning is dat dit hele gebeuren op 11 december 2011 plaats zal vinden.

Gezinnen die denken hiervoor in aanmerking te komen,kunnen zich via deze site aanmelden


We maken er samen een super dag van

Desiree –  http://happy-kidzz.nl

Monica
Monica

Stylist / Model Scout / Blogger (Editor in Chief) / PR / Events Planner / and Proud Mother, Wife and Lover of Life. Also follows the developments in international fashion trends closely as well as keeping an eye on the webshops for the latest fashion news.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.