Tirza – Hollands Next Top Model

Leeftijd: 20 jaar

Lengte: 1.75 m

Maten: borst 81 cm, taille 66 cm, heup 91 cm, schoenmaat 39/40

Tirza lijkt het waanzinnig om op de covers van bladen te staan. Ze weet dat het modellenwerk soms lange dagen inhoudt, maar omdat het werk zoveel afwisseling met zich meebrengt, ziet ze dat niet als probleem.

Tirza laat zich graag in de watten leggen en voelt zich niet snel bezwaard als mensen voor haar rennen. Ze heeft een hekel aan jaloezie en is dol op uitslapen.

Graag zou Tirza wat kleinere voeten willen hebben. Ze lust alles behalve doperwtjes.

Follow Tirza on Twitter!

Monica

Monica

Stylist / Model Scout / Blogger (Editor in Chief) / PR / Events Planner / and Proud Mother, Wife and Lover of Life. Also follows the developments in international fashion trends closely as well as keeping an eye on the webshops for the latest fashion news.

3 Comments
  1. Tirza, ik zag net de walgelijke uitzending van HNTM. Ik ben woest hoe ze je behandeld hebben. De jury stelt niks voor , geloof me. Ik werk bij House of Orange en werk voor alle belangrijke internationale bladen, dit verdien je niet. I will bring them down! Mark

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>