Elise – Hollands Next Top Model

Leeftijd: 18 jaar

Lengte: 1.74 m

Maten: borst 80cm, taille 61 cm, heup 85 cm, schoenmaat 38

Elise is in vergelijking tot leeftijdsgenoten al behoorlijk volwassen. Haar moeder is op jonge leeftijd ernstig ziek geweest. Daardoor heeft ze op jonge leeftijd al op eigen benen leren te staan.

Elise weet dat ze bitchy kan overkomen. Ze weet goed wat ze wil, maar houdt rekening met haar omgeving. Elise drinkt geen alcohol en zul je niet betrappen op een kater na een avondje stappen. (Nou weten wij uit betrouwbare bron, dat Elise eigenlijk best wel een drankje lust af en toe)

In 2010 was Elise tweede bij Top Model of Colour!

Elise is bang voor spinnen en slangen en gek op chocolade.

Volg Elise!

Monica
Monica

Stylist / Model Scout / Blogger (Editor in Chief) / PR / Events Planner / and Proud Mother, Wife and Lover of Life. Also follows the developments in international fashion trends closely as well as keeping an eye on the webshops for the latest fashion news.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.