Claudia – Hollands Next Top Model

 

Leeftijd: 18 jaar

Maten:borst 84cm, taille 65cm, heup 92cm, schoenmaat 41

Claudia is een mooie exotische mix en niet bepaald het prototype Zeeuws meisje. Ze heeft een Angolese vader en een Nederlandse moeder. Claudia vindt zichzelf een combi van beauty & brains. Ze heeft een hekel aan onwetendheid en domme mensen. Verder is ze nogal perfectionistisch en stelt hoge eisen aan haar omgeving.

“If you can’t handle me at my worst, you sure as hell don’t deserve me at my best.” Claudia is bang voor paarden.

Follow Claudia op Twitter!!

Monica
Monica

Stylist / Model Scout / Blogger (Editor in Chief) / PR / Events Planner / and Proud Mother, Wife and Lover of Life. Also follows the developments in international fashion trends closely as well as keeping an eye on the webshops for the latest fashion news.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.